Μετακομίζω

Εμείς κατανοούμε ότι η μετακόμιση δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Συνήθως δεν είμαστε σίγουροι για το πότε ή ακόμη και για το πώς ή με ποιο τρόπο, εάν θα χρειαστούμε βοήθεια , τι είδους βοήθεια, εάν θα χρειαστούμε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο επειδή θα μετακομίσουμε σε ένα μικρότερο χώρο και γενικά τι περιλαμβάνει μια μετακόμιση.

Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία είναι μια δύσκολη απόφαση. «θα έρθουν στην ώρα τους; Είναι αξιόπιστοι; Θα έχω μια πολύ καλή τιμή σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση;»

Η Εταιρεία μας θεωρεί καθήκον της να μεταφέρει τα υπάρχοντα σας σαν να είναι τα δικά της. Δίνουμε ύψιστη σημασία στο να «μετακινήσετε» την ζωή σας μαζί μας και δεν στοιβάζουμε απλά τις κούτες, εμείς θα σας βοηθήσουμε να στήσετε το νέο σας σπίτι.

Η Εταιρεία μας έχει εδραιωθεί επιτυχώς στο χώρο της μεταφοράς στην Ελλάδα, προσφέροντας σε κάθε είδους μεταφορές τις υπηρεσίες της στο υψηλότερο επίπεδο.

Εγγύηση αποτελεί η μακροχρόνια εμπειρία μας λόγω της συνεργασίας μας με μεγάλες εταιρείες, οι οποίες μας έχουν εμπιστευτεί για την ασφαλή και αποτελεσματική εργασία στον τομέα των μεταφορών-μετακομίσεων. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο από φορτηγά και van για μετακομίσεις- μεταφορές κάθε είδους αντικειμένου.

Υπολογισμός Κόστους

Υπηρεσίες

 • Πλήρης Μετακομίσεις οικοσκευών (Παροχή Υλικών Συσκευασίας – Ανυψωτικού Μηχανήματος)
 • Μετακομίσεις Οικοσκευών μισθώνοντας απλά τα οχήματα μας και τόν οδηγό.
 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων
 • Φοιτητική μετακόμιση
 • Υπηρεσίες Αποθήκευσης

Σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες αποθήκευσης σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε ολόκληρο η μέρος της οικοσκευής σας. Ως μέρος της διαδικασίας σας παρέχουμε τα υλικά συσκευασίας και φυσικά αποσυναρμολογούμε και αν επιθυμείτε συναρμολογούμε όποιο μέρος της οικοσκευής σας χρειαστεί.

Θα οργανώσουμε και συντονίσουμε με λεπτομερή τρόπο την δική σας μετακόμιση – μεταφορά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες αλλά με την συνεισφορά της δικής μας εμπειρίας.

Κάνουμε δωρεάν μελέτη και κοστολόγηση και κατόπιν συνεννόησης κλείνουμε ραντεβού στο χώρα σας εάν απαιτείται.

Το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε την μετακόμιση σας σε μια εκδρομή καθώς θα σας απαλλάξει από κάθε είδους δυσκολία με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

 

 Ασφάλεια Εμπορευμάτων – Οικοσκευών

Επίσης εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία σας όσον αφορά την μεταφορά των αγαπημένων- ιδιαιτέρων σας αντικειμένων με ύψιστη προσοχή και ασφάλεια. Υαλικά, μουσικά όργανα, έργα τέχνης, ευαίσθητα κι εύθραυστα αντικείμενα πακετάρονται με ιδιαίτερη ασφάλεια και φροντίδα. Θεωρούμαι ότι κάθε οικογένεια έχει τον δικό της τρόπο εκτίμησης για τα υπάρχοντα του και εμείς το σεβόμαστε απόλυτα αυτό. Για αυτό το λόγο υπάρχει ασφάλιση των εμπορευμάτων-οικοσκευών που μεταφέρουμε από μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία.

 

Βήματα Μετακόμισης

Σας βοηθάμε να μετατρέψετε τη μετακόμιση από δυσκολία σε μία πολύ απλή διαδικασία αρκεί να μας εμπιστευτείτε:

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας συμπληρώνοντας την φόρμα υπολογισμού κόστους ή τηλεφωνικώς για να κανονίσουμε ραντεβού για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους μετακόμισης στο χώρο σας εάν απαιτείται.
 2. Ορίζουμε ώρα συνάντησης στο χώρο σας για την εκτίμηση του κόστους η οποία προκύπτει από:
  -Την αξιολόγηση των αναγκών σε συσκευασία
  -Την ποσότητα και το είδος των αντικειμένων που θα χρειαστούν λύσιμο και δέσιμο (έπιπλα, φωτιστικά, )
  -Την ανάγκη ή όχι χρησιμοποίησης ανυψωτικού μηχανήματος
 3. Το έμπειρο συνεργείο-προσωπικό της Μεταφορικής Πετράκη έρχεται στο χώρο σας με φορτηγά ή βαν κλειστού τύπου για να ξεκινήσει τη μετακόμιση με απόλυτη ασφάλεια.
 4. Παραδίδουμε την οικοσκευής σας στο νέο σας χώρο πλέον με μεγάλη φροντίδα και υπευθυνότητα. Τοποθετούμε όλα τα πράγματα (έπιπλα και κούτες) εκεί που εσείς επιθυμείτε. Συνδέουμε έπιπλα-κρεβάτια εάν το επιθυμείτε.

Καλέστε μας για να συζητήσουμε την δική σας μετακόμιση και το πακέτο μετακόμισης που σας ταιριάζει.

 • Έδρα
  Ζαννέτου 40, Πειραιάς,
  Τ.Κ. 185 41, Τηλ. 210-5560009-10,
  Fax: 210-5540035
  Email: info@petrakis-transport.gr
 • Υποκατάστημα Α’:
  Γεωργίου Κουβίδη 31,
  Ελευσίνα, Τ.Κ. 192 00
 • Υποκατάστημα Β’:
  Ιωνίας 7, Καλοχώρι 57009
  Θεσ/νίκη, Τηλ. 2310753720,
  Fax: 2310753721