Γεωργίου Κουβίδη 31, Ελευσίνα, Τ.Θ. 190 00
210-5560009-10

Νέα Σύμβαση 8-ετών με τη BMW HELLAS Α.Ε.

Η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Transport & Logistics υπέγραψε ένα νέο 8-ετές συμβόλαιο με την BMW HELLAS Α.Ε. επεκτείνοντας περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Transport & Logistics θα παραμείνει ο μοναδικός προμηθευτής υπηρεσιών μεταφορών της BMW στην Ελλάδα, διανέμοντας ανταλλακτικά από την αποθήκη της BMW στους Αντιπροσώπους της σε ολόκληρη την χώρα.

Επίσης, η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Transport & Logistics θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης και μεταφοράς στην BMW HELLAS Α.Ε. όσον αφορά στις μοτοσικλέτες και τα σκούτερ τα οποία εμπορεύεται στην Ελληνική Αγορά. Όλες οι υπηρεσίες θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Ελευσίνα) και θα περιλαμβάνουν παραλαβή των εμπορευμάτων, αποθήκευση, συλλογή παραγγελιών και αποστολή στους Πελάτες. Επιπλέον, η ΠΕΤΡΑΚΗΣ θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσία σχετικά με την επιθεώρηση πριν από την παράδοση των μοτοσικλετών, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης accessories.

Ο Θωμάς Πετράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΤΡΑΚΗΣ Transport & Logistics δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την BMW HELLAS Α.Ε. Έχοντας συνεργαστεί με την εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε αποδείξει το ρόλο μας ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης με υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λειτουργία».