Γεωργίου Κουβίδη 31, Ελευσίνα, Τ.Θ. 190 00
210-5560009-10

Ο ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ
ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ
LOGISTICS

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Έχουμε μια εξαιρετική φήμη σε διάφορους τομείς της Βιομηχανίας. Η σε βάθος τεχνογνωσία μας στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο τομέα της εμπορίας Οχημάτων, Φορτηγών, Μηχαν/των Έργων, και άλλων συναφών κλάδων επιβεβαιώνει τη δυνατότητα μας να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics.

automotive

AUTOMOTIVE LOGISTICS

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Εμπορία Ι.Χ. Οχημάτων, Δίκυκλων, Επαγγελματικών Οχημάτων και άλλων συναφών κλάδων. Το Πανελλαδικό μας Δίκτυο διασφαλίζει ότι τα εμπορεύματα σας θα αφιχθούν στον προορισμό τους με ταχύτητα και αξιοπιστία.

agriculture

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Έχουμε μια μακρόχρονη ιστορία στη μεταφορά και διανομή των Γεωργικών Μηχανημάτων & Εξοπλισμού ανεξαρτήτως μεγέθους. Οι αξιόπιστες και ευέλικτες Υπηρεσίες Οδικής Μεταφοράς και οι εξειδικευμένες λύσεις και διαδικασίες που ακολουθούμε εξασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο τους καθημερινούς στόχους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας την εταιρεία σας.

industrial-marine

ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τη μεταφορά Κινητήρων Θάλασσας & Ανταλλακτικών με άμεσο, αποδοτικό και οικονομικό τρόπο σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα τηρώντας αυστηρό χρονοδιάγραμμα και ακριβή χρονικά πλαίσια. Υπηρεσία 24/7/365.

01.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
02.ΑΠΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑ
03.ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Transport & Logistics παρέχει καίριες λύσεις που προσφέρουν στους Πελάτες μας ένα μοναδικό ολοκληρωμένο Δίκτυο Μεταφορών και εξατομικευμένες υπηρεσίες Logistics που τους βοηθούν να καλύψουν τις ανάγκες της Εφοδιαστικής τους Αλυσίδας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

it-solutions

IT ΛΥΣΕΙΣ

Η διαχείριση των πληροφοριών Logistics καθιστά δυνατή τις εκ των προτέρων ενέργειες στις ταχέως μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές καταστάσεις.

 

Κατανοούμε την πολυπλοκότητα και τις προκλήσεις που υπάρχουν σήμερα στα Logistics.

 

Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε καινοτόμες IT Λύσεις στο χώρο των Μεταφορών & Logistics με σκοπό τη βελτίωση των καθημερινών μας επιχειρηματικών διαδικασιών.

accredations

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το κλειδί για την επιτυχία μας είναι η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, καθοδηγούμενες από την καινοτομία, πιστοποιημένες για την ποιότητα τους, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για υψηλά πρότυπα σε όλα όσα επιχειρούμε. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητές μας πληρούν υψηλά πρότυπα ασφαλείας, τα Συστήματα Διαχείρισης της Εταιρείας μας ελέγχονται και πιστοποιούνται με διεθνή πρότυπα. Η Εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με διεθνή πρότυπα, ενώ κάθε τομέας των εεπιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, από τι Οδικές Μεταφορές έως την Αποθήκευση, παρακολουθείται και πιστοποιείται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία όλης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οι Πελάτες μας είναι το κέντρο της Επιχείρησής μας. Μια αληθινή εταιρική σχέση είναι ένας αμφίδρομος δρόμος που βασίζεται στο θεμέλιο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του σεβασμού και οι Πελάτες μας έχουν ενστερνιστεί αυτή τη φιλοσοφία. Παρέχουμε στους Πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες και τεχνολογικές λύσεις, σχεδιασμένες να τους βοηθούν να λύνουν τα κρίσιμα σημεία της καθημερινής τους λειτουργίας. Προσπαθούμε για μια ισορροπία μεταξύ της ευελιξίας με τον τρόπο που λειτουργούμε και ενός αυστηρού ελέγχου που ανταποκρίνεται με συνέπεια τσις ανάγκες των Πελατών μας και επικεντρώνεται στην επίτευξη των στόχων τους.

Τελευταία Νέα