Γεωργίου Κουβίδη 31, Ελευσίνα, Τ.Θ. 190 00
210-5560009-10

Οδικές Μεταφορές

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των εμπορικών μεταφορών σε όλη την Ελλάδα και απαιτούν υψηλό βαθμό συντονισμού και επαγγελματικής επάρκειας από την πλευρά των εταιρειών οδικής μεταφοράς εμπορευμάτων και οι οποίες πρέπει να διαθέτουν αξιοπιστία, εμπειρία και τεχνογνωσία έτσι ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη και έγκαιρη παράδοση των φορτίων.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στην Οδική Μεταφορά, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της αγοράς και με τη βέλτιστη δυνατή ποιότητας υπηρεσίας προς τον πελάτη. Τα φορτηγά οχήματά μας μπορούν να μεταφέρουν φορτία από 1 έως 115 κυβικά μέτρα όγκου και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τη συλλογή και την παράδοση των φορτίων σε όλη τη χώρα παρέχοντας, αξιόπιστες μεταφορές εμπορευμάτων. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο διαχειριζόμενων υπεργολάβων και εξειδικευμένων συνεργατών για την παροχή επιλογών που εμπίπτουν εκτός του δικού μας στόλου.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε αναπτύξει ένα εκτενές και ιδιαίτερα αποτελεσματικό δίκτυο μεταφοράς. Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε ευέλικτες διαδρομές και συνδυάζουμε την πολυπλοκότητα, την αποδοτικότητα και τις οικονομικές πτυχές για να υπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας. Σε στενή συνεργασία μαζί τους και βελτιστοποιώντας τη διαθεσιμότητα του στόλου μας, πραγματοποιούμε έγκαιρα το σύνολο των καθημερινών τους παραδόσεων στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες περιοχές της επικράτεια με πλήρη και ακριβή ιχνηλασιμότητα.

Λειτουργούμε καθημερινά ένα εκτενές δίκτυο μεταφοράς φορτίων από την Αθήνα προς τη Βόρεια Ελλάδα και αντίστοιχα από τη Βόρεια Ελλάδα προς την Αθήνα, μέσω των Κέντρων Διανομής μας στην Ελευσίνα (Αττική), και το Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη). Ο εξειδικευμένος στόλος φορτηγών οχημάτων (Mega & Semi-Trailers) μας επιτρέπει να μεταφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εμπορευμάτων, (Full Truckload & Less Than Truckload) το οποίο εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως Εταιρείες Εμπορίας Ι.Χ. Οχημάτων, Μοτοσικλετών, Φορτηγών, Μηχανημάτων Έργων καθώς και διαφόρων Βιομηχανικών Μηχανημάτων.

Η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε. διαχειρίζεται την παραλαβή, τον προγραμματισμό και την αποστολή κάθε φορτίου της αποστολής σας, από μία αποστολή ενός κιβωτίου ή μιας παλέτας έως ένα πλήρες φορτίο, εξασφαλίζοντας ανά πάσα στιγμή οικονομικά αποδοτικές και έγκαιρες παραδόσεις.

Η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε. διαθέτει πολυετή εμπειρία και ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση εταιριών που απαιτούν Αυθημερόν Παράδοση σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουμε την ευελιξία, τους πόρους και την τεχνογνωσία για το συντονισμό των καθημερινών αποστολών παρέχοντας τα απαιτούμενα για κάθε περίπτωση οχήματα & οδηγούς. Οι υπηρεσίες μας για Αυθημερόν Παράδοση είναι προσαρμοσμένες αποκλειστικά και μόνο στην κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών, είτε πρόκειται για μία μοναδική αποστολή είτε για καθημερινές προγραμματισμένες υπηρεσίες σε πολλαπλές διαδρομές στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. Τις παραδόσεις τις διαχειρίζονται έμπειροι οδηγοί, εκπαιδευμένοι στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη, οι οποίοι διασφαλίζουν ότι τηρούνται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία ανίχνευσης που παρέχει on-line παρακολούθηση των παραδόσεων σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, οι οδηγοί μας χρησιμοποιούν τεχνολογία Mobile app για την καταγραφή στοιχείων που αφορούν την κατάσταση της κάθε αποστολής καθώς και της επιστροφής απόδειξης παράδοσης μετά την ολοκλήρωσή τους.

Αττική

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην Οδική Μεταφορά έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή πελάτες που αναζητούν ευέλικτες και εξατομικευμένες λύσεις στην ημερήσια προγραμματισμένη διανομή τους στην Αττική. Με την καθημερινή παραλαβή των εμπορευμάτων (αργά το απόγευμα) από την αποθήκη των πελατών, την ενοποίηση τους στον Κέντρο Διανομής στην Ελευσίνα, εγγυόμαστε ότι όλες οι αποστολές θα παραδοθούν στον προορισμό τους το αργότερο μέχρι τις 10.30 π.μ. την επόμενη ημέρα.

Ηπειρωτική Χώρα & Νησιά

Εξυπηρετούμε την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας μέσω του εκεί εμπορευματικού μας κέντρου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους συνεργάτες, οι οποίοι μας παρέχουν ευελιξία στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.
Βόρεια Ελλάδα: οι χερσαίες μας μεταφορικές λύσεις για τη Βόρεια Ελλάδα στηρίζονται αποκλειστικά στον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και στην εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία και γνώση της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής. Μέσω του κόμβου μας στην Ελευσίνα (Αττική), λειτουργούμε καθημερινά δρομολόγια προς τον κόμβο μας στη Βόρεια Ελλάδα (Καλοχώρι-Θεσσαλονίκη). Με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας τα οποία αναχωρούν καθημερινά από την Ελευσίνα στο 20:30, λειτουργούμε απευθείας γραμμές προς τον εμπορευματικό μας κόμβο στο Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη) και εξασφαλίζουμε την έγκαιρη σύνδεση με τα τοπικά μας δίκτυα σε όλες τις περιοχές της Κεντρικής & Ανατολικής Μακεδονίας καθώς και όλων των νομών της Θράκης.
Άλλες περιοχές: Στις υπόλοιπες περιοχές παρέχουμε προς τους πελάτες μας ολοκληρωμένη υπηρεσία μεταφοράς μέσω στρατηγικών συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα. Σε καθημερινή βάση, η εταιρεία μας καλύπτει 49 σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει ευέλικτες εμπορευματικές υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες μεταφοράς οποιουδήποτε φορτίου. Οι υπηρεσίες μας εγγυώνται ότι οι αποστολές παραδίδονται εντός,

  • 18 ωρών (χρόνος παραλαβής στην Αθήνα στις 15:00) με προορισμό όλες τις μεγάλες πόλεις
  • 24-ωρών (χρόνος παραλαβής στην Αθήνα στις 15:00) με προορισμό μικρές πόλεις και αγροτικές περιοχές

Η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες παράδοσης Express στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης σε βάση 24/7/365. H συγκεκριμένη υπηρεσία στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα οδηγών οι οποίοι διασφαλίζουν την έγκαιρη παράδοση των αποστολών σας. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, η εταιρεία μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία όχι μόνο για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας αλλά και να υπερβεί τις προσδοκίες σας για μια επείγουσα παράδοση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ EXPRESS ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Η Παράδοση Express στον χώρο των Ανταλλακτικών απαιτεί γρήγορες και ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται άμεσα για την υποστήριξη των αναγκών του συγκεκριμένου τομέα. Η Εταιρεία μας παρέχει μια υπηρεσία ειδικά σχεδιασμένη για το συγκεκριμένο τομέα ο οποίος υποστηρίζει Συνεργεία παντός είδους οχημάτων με έδρα στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Οδηγοί

Ένας από τους βασικούς λόγους που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα συνεχώς ένα υψηλής ποιότητας επίπεδο υπηρεσιών στην αγορά είναι η ομάδα των έμπειρων και υψηλής ειδίκευσης οδηγών μας τους οποίους θεωρούμε ως ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά μας στοιχεία, και γι ‘ αυτό επενδύουμε σε κάθε έναν από αυτούς. Η Εταιρεία μας παρέχει αυστηρά προγράμματα κατάρτισης και ανάπτυξης, τα οποία εξασφαλίζουν ότι οι οδηγοί μας είναι πάντα άριστα προετοιμασμένοι στη διαχείριση των που μεταφέρουν.

Η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε έλαβε, τον Ιούλιο του 2018, διαπίστευση για ISO 39001, πρότυπο το οποίο παρέχει στις μεταφορικές εταιρείες ένα πλαίσιο με πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση των κινδύνων οδικής ασφάλειας με δομημένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Οι οδηγοί της Εταιρείας μας καλύπτουν χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο, έτσι η συγκεκριμένη πιστοποίηση αναγνωρίζει τη διαρκή αφοσίωσή μας στην οδική ασφάλεια την οποία ασκούμε σε όλες τις δραστηριότητές μας εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας μας να προστατεύει τους οδηγούς της από ατυχήματα.

Οχήματα

Η μεταφορά είναι ο πυρήνας των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα του εταιρικού μας στόλου μας με την οποία προστατεύουμε την ασφάλεια των οδηγών μας καθώς και την ασφάλεια των εμπορευμάτων των πελατών μας. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε βελτιωμένες λύσεις για να ανταποκριθούμε με συνέπεια στις ανάγκες των μεταφορών σας και με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε επενδύει συνεχώς σε σύγχρονα οχήματα για την παροχή ασφαλών και αξιόπιστων λύσεων μεταφοράς. Ο εταιρικός μας στόλος ανανεώνεται συνεχώς με τους τελευταίους τύπους οχημάτων σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι τα αγαθά σας παραδίδονται με τον πιο αποδοτικό, αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με υδραυλική πόρτα στο χώρο φόρτωσης (φορτηγά 7, 5 τόνοι και άνω), αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού και υπηρεσίες τηλεματικής για την παροχή πραγματικού χρόνου παρακολούθησης των καθημερινών διαδρομών τους. Επιπλέον, όλα τα οχήματα χρησιμοποιούν συστήματα αυτόματης προειδοποίησης που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

2Φορτηγά Συρόμενα με ωφέλιμο φορτίο 35 τόνων (19 παλέτες)
25Φορτηγά με ωφέλιμο φορτίο 7,5 τόνων (12 παλέτες) και με υδραυλική πόρτα
11Ελαφρά Οχήματα (Van) με ωφέλιμο φορτίο 3 τόνων (4 παλέτες)
3Ελαφρά Οχήματα (Van) με ωφέλιμο φορτίο 2 τόνων (2 παλέτες)

Τα οχήματά μας μεταφέρουν πλήρη φορτία από 1 έως 115 κυβικά μέτρα όγκου, ενώ 5 από αυτά είναι εξοπλισμένα για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων (A.D.R). Επιπλέον, η Εταιρεία μας συνεργάζεται με ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών για την παροχή μεταφορικού έργου το οποίο εμπίπτει εκτός των δυνατοτήτων του δικού μας στόλου οχημάτων.