Γεωργίου Κουβίδη 31, Ελευσίνα, Τ.Θ. 190 00
210-5560009-10

Προφίλ Εταιρείας

ΠΡΟΦΙΛ

Η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε. είναι ένας κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών Μεταφορών και Logistics.

Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή ευέλικτων και οικονομικά ανταγωνιστικών λύσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα διαφόρων κλάδων, συμπεριλαμβανομένου του Κλάδου των Εισαγωγέων & Αντιπροσώπων Ι.Χ και Επαγγελματικών Οχημάτων, Μηχανημάτων Έργων καθώς και του Κλάδου Βιομηχανικού Εξοπλισμού.

Επι 40 χρόνια παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics, διευρύνοντας διαρκώς

το Δίκτυο Συνεργατών μας. Σήμερα, με περισσότερους από 50 συνεργάτες πανελλαδικά, προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε καθημερινή βάση, όλο το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο και προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Αξιοποιούμε τις γνώσεις μας και είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να προσφέρουμε στους Πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Αποθήκευσης, Μεταφοράς και Διανομής προιόντων προσαρμοσμένες απόλυτα στις δικές τους απαιτήσεις.

Η αφοσίωσή μας στην αρτιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την ευελιξία μας, επιτρέπουν στους Πελάτες μας να επιτύχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε κάθε τμήμα της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.

Σήμερα, η ΠΕΤΡΑΚΗΣ Α.Ε. με έδρα στην Ελευσίνα (Αττική), είναι ο κορυφαίος πάροχος Μεταφοράς & Logistics στον τομέα των Ανταλλακτικών Οχημάτων παντός τύπου και συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον γνωστών εταιρειών στις υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics προσφέροντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών στις Οδικές Μεταφορές και την Αποθήκευση, καθώς επίσης και ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας.

Με την παροχή προηγμένων λύσεων για τους Πελάτες μας μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων Logistics και καινοτόμου τεχνολογίας πληροφορικής, το σύγχρονο ολοκληρωμένο δίκτυο των υπηρεσιών μας θα σας επιτρέψει να κάνετε όλες τις σωστές κινήσεις για την επιχείρησή σας.