Γεωργίου Κουβίδη 31, Ελευσίνα, Τ.Θ. 190 00
210-5560009-10

Καριέρα

ΚΑΡΙΕΡΑ

Εργαστείτε μαζί μας

Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι μας είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημά της Εταιρείας μας, διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο και μας βοηθούν να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους. Προσπαθούμε να προσελκύουμε, να διατηρούμε και να παρακινούμε τους εργαζόμενους μας. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.

Χρειαζόμαστε ταλαντούχους εργαζόμενους σε όλα τα επίπεδα που θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους Πελάτες μας με καινοτόμες λύσεις logistics. Επικοινωνήστε μαζί μας, μπορεί να έχουμε μια θέση που θα ταιριάξει με τις ικανότητές σας και τους στόχους που έχετε για τη σταδιοδρομία σας.

Για όλες τις ερωτήσεις σας, παρακαλώ στείλτε μας email στη διεύθυνση [email protected] επισυνάπτοντας το επικαιροποιημένο βιογραφικό σας.

Θέσεις Εργασίας

Ελέγξτε παρακάτω για κενές θέσεις εργασίας:

Υπάρχουν κενές θέσεις διαθέσιμες, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας.

Ωστόσο, είμαστε πάντα πρόθυμοι να συναντήσουμε ταλαντούχους επαγγελματίες που θα ήθελαν να ενταχθούν στην ομάδα μας. Εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά, όλες οι θέσεις εργασίες είναι διαθέσιμες σε αιτούντες και των δύο φύλλων.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ

  • Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: pdf, doc, docx.
    Ανεβάστε το βιογραφικό σας (μορφή PDF ή Microsoft Word)